divendres, 24 de febrer del 2017

CARNESTOLTES AL MENJADOR

Les cuidadores de menjador van elaborar una disfressa amb l'alumnat i així van lluir ahir dimecres:






dijous, 23 de febrer del 2017

CARNESTOLTES EN INFANTIL

Els xiquets i xiquetes d'Infantil han celebrat hui un ball de Carnestoltes al gimnàs del col·legi, aprofitant que tots venien amb la seua disfressa lliure. Ací podeu veure algunes imatges. S'ho han passat genial ballant i jugant... I demà, la festa de carnestoltes...



divendres, 17 de febrer del 2017

DESDEJUNI SALUDABLE EN PRIMER I SEGON DE PRIMÀRIA

Ahir l'alumnat de primer i segon de primària va gaudir de l'activitat del desdejuni saludable oferida per l'empresa de menjador CAPS. D'una manera lúdica els xiquets han vist els beneficis d'un bon desdejuni, i han pogut fer una degustació. Ací teniu algunes imatges.






dimecres, 15 de febrer del 2017

ACTIVITAT DEL 14 DE FEBRER AL MENJADOR

Ahir, 14 de febrer, les cuidadores del menjador del centre van dur a terme una activitat manual amb l'alumnat commemorant així el conegut "dia dels enamorats", treballat al col·legi com el dia de l'amor i l'amistat. Ací teniu algunes imatges de com va quedar:







dimecres, 8 de febrer del 2017

PLANTACIÓ D'ARBRES AL COL·LEGI

Ahir es va dur a terme una plantació de tres exemplars de "Tipuana" al nostre col·legi. La idea va sorgir per a celebrar el dia de l'Arbre i completar l'adequació de la nova zona de pati que hem creat amb taules i bancs i que pretén convertir-se en una zona tranquil·la on l'alumnat puga esmorzar, llegir, treballar, xarrar i compartir moments de pati més tranquils.
A la plantació van estar presents alguns representants de cada aula. Ací teniu algunes imatges.