divendres, 20 de maig del 2016

ELS XIQUETS D'INFANTIL 4A EN VALÈNCIA: PREMI SAMBORI

El passat dissabte, 14 de maig, una representació d'alumnes de la classe d'Infantil 4 A es va desplaçar a València, acompanyats dels seus familiars i la seua tutora Rosana amb motiu del lliurament dels premis Sambori, de narrativa en valencià. L'acte va tindre lloc al Palau de les Arts i es van entregar tots els guardons corresponents a la fase autonòmica. Els nostres xiquets, amb el seu treball "La Taronja" van rebre la menció especial a la categoria de 4 anys. Vam completar el dia visitant algunes de les activitats de la Primavera Educativa, instalada al riu Túria, i jugant al parc del Gulliver, on els xiquets van gaudir molt. Ací teniu algunes imatges.









dimarts, 10 de maig del 2016

II EXPOSICIÓ DE PINTURA

Ahir es va inaugurar la II Exposició de Pintura amb alguns dels treballs que els xiquets i xiquetes de l'activitat extraescolar "Dibuix i Pintura" han fet al llarg del curs. Aquesta activitat està organitzada per l'AMPA i les classes són impartides per Gemma Llinares. Ací teniu algunes imatges, però mereix la pena visitar l'exposició per a contemplar les magnífiques obres d'art dels nostres artistes. Enhorabona als alumnes, a la mestra i a l'AMPA.




dimecres, 4 de maig del 2016

DESDEJUNI SALUDABLE PER A 5é I 6é

L'alumnat de 5é i 6é ha gaudit hui de la sessió de desdejuni saludable preparada per la nostra empresa de menjador CAPS. A més de degustar un desdejuni format per cereals, fruita, llet, pa, pernil dolç i oli, han aprés els components fonamentals d'un bon desdejuni. Ací teniu algunes imatges.










dimarts, 3 de maig del 2016

5é A: LES FESTES DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Dins de l'àrea de Cultura Valenciana, hem dedicat un temps a les tradicions i festes de la Comunitat Valenciana. Els xiquets han investigat sobre algunes de les festes més populars i conegudes com son: Moros i Cristians d'Alcoi i de Petrer, Fogueres de Sant Joan d'Alacant, Festa de Sant Antoni, Falles de València i Festes de la Magdalena de Castelló. Ací teniu algunes de les imatges dels treballs i l'exposició que van fer en classe davant els seus companys.