diumenge, 31 de gener del 2016

GRUPS INTERACTIUS A 6é A, AMB LA PARTICIPACIÓ D'ANTICS ALUMNES




Divendres passat, a l'aula de 6é A van fer una altra sessió de grups interactius. En este cas va ser molt especial perquè van contar amb la presència com a voluntaris d'un grup d'antics alumnes del col·legi. Gràcies per la vostra col·laboració! Enhorabona al mestre Pepe i als alumnes de 6é A.
Continuem augmentant les interaccions per a afavorir l'aprenentatge de tots!!

dimarts, 26 de gener del 2016

DIA DE LA PAU I CARNESTOLTES 2016

  Vivim en una societat multicultural on l'educació es converteix en el procés més important a través del qual tots podem arribar a ser millors ciutadans per a viure en contextos que ja són irreversiblement plurals.
És des del coneixement de les diferències com es pot arribar realment a millorar la convivència entre totes les societats i cultures globals actuals.
Des d'este punt de vista, hem preparat diferents activitats en el centre que culminaran amb el...
CARNESTOLTES MULTICULTURAL
Unint les activitats que habitualment duem a terme per al treball del dia escolar de la Pau i el Carnestoltes, durant estes dos setmanes es van a desenvolupar en les aules continguts per al coneixement de les principals societats actuals: la cultura occidental, la cultura àrab, la cultura africana i la cultura oriental. Jocs, lectures, búsqueda d'informació, projeccions i altres activitats que possibiliten un millor coneixement per part de l'alumnat de la societat multicultural en què vivim i que puga contribuir a una millor convivència entre tots els sers humans.

El Divendres 5 de febrer, es realitzarà l'acte final d'estes celebracions amb la Gran Desfilada de Disfresses. La desfilada serà en les pistes esportives, a partir de les 15'00 hores. Les portes s'obriran a les 14'55 per a tots aquells que vullguen accedir per a presenciar les actuacions.
Per a esta desfilada, cada cicle es disfressarà representant a una cultura diferent. Les tutores o tutors de cada grup s'encarregaran d'informar els seus alumnes i a familiars de la disfressa corresponent a cada classe.
Animem als pares i mares que vullguen vindre disfressats a que ho facen, i participen al ball final que farem amb tot l'alumnat!!

A partir de les 16'30 hores, una vegada arreplegueu als vostres fills, Festa Organitzada per l'AMPA, en les pistes esportives, amb disc-mòbil i berenar per als xiquets.

A més, a fi de donar un caràcter més desenfadat a tota la setmana, estes són les consignes què caldrà portar al col·legi:
  • Dimarts 2 de febrer: mitja lluna pintada en la cara
  • Dimecres 3 de febrer: calcetins per damunt dels pantalons
  • Dijous 4 de febrer (només primària): roba negra
L'alumnat d'Infantil el dijous no ha de portar consigna i vindran amb disfressa lliure.

dilluns, 25 de gener del 2016

LA REGLA DE KIKO

Com sabeu, a les aules d'Infantil 4 i 5 anys i als cursos de 1r i 2n de primària, estem treballant sobre aquest programa "La Regla de Kiko". Pròximament també el faran els alumnes de 3r i 4t de primària. Clickant ACÍ, podeu veure un vídeo fet pel departament de Criminologia de l'Ajuntament de Benidorm explicant en què consisteix aquest programa.

dimecres, 20 de gener del 2016

DESDEJUNI SALUDABLE EN 3r i 4t DE PRIMÀRIA

Hui els alumnes de 3r i 4t de primària han gaudit de l'activitat Desdejuni Saludable, preparada per la nostra empresa de menjador CAPS. Mitjançant uns personatges d'animació, han aprés com ha de ser un bon desdejuni que els aporte energia per a tot el dia i han tingut l'oportunitat de tastar-lo al nostre menjador.



divendres, 8 de gener del 2016

PUBLICADES LES LLISTES PROVISIONALS DE XARXALLIBRES

Al tauler d'anuncis del col·legi podeu consultar els Llistas Provisionals de la 1ª Fase de XarxaLlibres, enviats per l'Ajuntament de Benidorm, on es poden comprovar les sol·licituds aprovades i la quantitat a rebre.
El termini de reclamació és fins el 21 de Gener, a les extensions administratives municipals.