dimecres, 14 de desembre del 2016

ACTIVITATS PER A FI DE TRIMESTRE - NADAL 2016

Els últims dies del trimestre tindrem algunes activitats especials, per a celebrar tota la comunitat educativa la arribada del Nadal. Festival, activitats esportives, manuals i lúdiques, visita dels Reis, i altres moments per a compartir que queda resumit en el programa següent:

Dimarts, 20 de desembre
A les 9'30 h., Tallers de manualitats nadalenques a les aules d'Infantil. Podran participar els pares i mares que ho desitgen.

L'alumnat de 4t, 5é i 6é de primària, participarà en la Fira Esportiva de Nadal, organitzada per l'Ajuntament de Benidorm al Palau d'esports L'illa.

Dimecres, 21 de desembre
A les 9'15 h, Festival de Nadal d'Infantil (alumnat de 3, 4 i 5 anys). Es durà a terme en el pati de primària. Els familiars que ho desitgen podran assistir.
Al finalitzar el festival, Xocolatada per a l'alumnat i familiars, per gentilesa de l'empresa de menjador CAPS.

Dijous, 22 de desembre
-Ens visitaran els Reis Mags, per a que puguem entregar-li la carta; i ens portaran regalets per als xiquets i les aules. Organitzat per l'AMPA.

-Tallers de manualitats i jocs a les aules.

-Esmorzar col·lectiu. Tots els xiquets compartiran i degustaran al pati de primària l'esmorzar aportat per les famílies.

-Contacontes de Nadal, per a tot l'alumnat. Organitzat per l'AMPA.

A les 13'00 s'obriran les portes per als pares, mares i/o familiars que ho desitgen, i podrem participar tots del BRINDIS NADALENC, al pati de primària.

Durant tota la setmana
Es podrà visitar l'exposició “Què és el Nadal per a tu”, el·laborada pels xiquets de religió d'Infantil 5B i 2nA.
També es podrà visitar el Betlem al Hall d'Infantil, fet pels alumnes de religió.


Bon Nadal! Bones Festes! 
Recordeu que tornarem a les classes el dia 9 de gener de 2017.