dimecres, 8 de juny del 2016

L'ASSEMBLEA DE FAMILIARS DIU SÍ AL PROJECTE COMUNITAT D'APRENENTATGE

El passat diumenge 5 de juny vam celebrar l'Assemblea de Familiars del nostre centre on es presentava el projecte Comunitat d'Aprenentatge i es coneixia l'opinió dels familiars. L'acte va comptar amb la presència de la inspectora de zona (Mª Carmen Fernández), el cap del servei de Formació del Professorat de Conselleria d'Educació (José Cantó) i l'Alcalde de Benidorm (Toni Pérez), a més de nombroses famílies del centre, membres del claustre, representants d'altres centres educatius i dels CEFIRE's.



La ponència principal va ser a càrrec d'Esther Roca, coordinadora de formació en Escola Inclusiva del servei de formació del professorat. Va resultar molt interessant i els pares i mares van tindre l'oportunitat de preguntar i aclarir algunes qüestions directament amb la ponent i amb Josep Mª Canal, un altre membre de l'equip de formadors. Després, una representació de mares, mestres i alumnat del centre van expossar la seua experiència en la participació en Grups Interactius i Tertúlies Literàries. 
També vam contar amb una sorpresa musical a càrrec de 4 alumnes de 5é del nostre col·legi que van fer una preciosa interpretació vocal. Durant tot el matí, els xiquets que van vindre van gaudir d'activitats preparades pels monitors del GRUPO CAPS.
Per últim, els assistents van votar, contestant a la pregunta ¿Vols que El Murtal siga una Comunitat d'Aprenentatge? El recompte dels vots va donar el següent resultat: 150 SÍ, 4 NO. 
La jornada va acabar compartint impressions i conversa entre familiars, docents i invitats, mentre degustaven l'aperitiu preparat per la nostra empresa de menjador.
Va ser una gran jornada per al nostre centre, on un bon nombre de membres de la Comunitat Educativa van tindre l'oportunitat de compartir coneixements i il·lusions amb l'objectiu de la millora de l'educació dels nostres xiquets.
Gràcies a tots els que heu fet possible esta jornada!!