dimarts, 26 de gener del 2016

DIA DE LA PAU I CARNESTOLTES 2016

  Vivim en una societat multicultural on l'educació es converteix en el procés més important a través del qual tots podem arribar a ser millors ciutadans per a viure en contextos que ja són irreversiblement plurals.
És des del coneixement de les diferències com es pot arribar realment a millorar la convivència entre totes les societats i cultures globals actuals.
Des d'este punt de vista, hem preparat diferents activitats en el centre que culminaran amb el...
CARNESTOLTES MULTICULTURAL
Unint les activitats que habitualment duem a terme per al treball del dia escolar de la Pau i el Carnestoltes, durant estes dos setmanes es van a desenvolupar en les aules continguts per al coneixement de les principals societats actuals: la cultura occidental, la cultura àrab, la cultura africana i la cultura oriental. Jocs, lectures, búsqueda d'informació, projeccions i altres activitats que possibiliten un millor coneixement per part de l'alumnat de la societat multicultural en què vivim i que puga contribuir a una millor convivència entre tots els sers humans.

El Divendres 5 de febrer, es realitzarà l'acte final d'estes celebracions amb la Gran Desfilada de Disfresses. La desfilada serà en les pistes esportives, a partir de les 15'00 hores. Les portes s'obriran a les 14'55 per a tots aquells que vullguen accedir per a presenciar les actuacions.
Per a esta desfilada, cada cicle es disfressarà representant a una cultura diferent. Les tutores o tutors de cada grup s'encarregaran d'informar els seus alumnes i a familiars de la disfressa corresponent a cada classe.
Animem als pares i mares que vullguen vindre disfressats a que ho facen, i participen al ball final que farem amb tot l'alumnat!!

A partir de les 16'30 hores, una vegada arreplegueu als vostres fills, Festa Organitzada per l'AMPA, en les pistes esportives, amb disc-mòbil i berenar per als xiquets.

A més, a fi de donar un caràcter més desenfadat a tota la setmana, estes són les consignes què caldrà portar al col·legi:
  • Dimarts 2 de febrer: mitja lluna pintada en la cara
  • Dimecres 3 de febrer: calcetins per damunt dels pantalons
  • Dijous 4 de febrer (només primària): roba negra
L'alumnat d'Infantil el dijous no ha de portar consigna i vindran amb disfressa lliure.