divendres, 27 de novembre del 2015

GRUPS INTERACTIUS A INFANTIL 4A

Hui hem realitzat una sessió de Grups Interactius a l'aula d'Infantil 4A. Hem preparat quatre activitats diferents i cada una ha sigut dinamitzada per una mare voluntària. Ha sigut una bona experiència que repetirem al llarg del curs. Gràcies a les voluntàries que han participat!
Ací podeu veure alguna imatge de la sessió.



dimecres, 25 de novembre del 2015

GRÀCIES PEDRO, PER LA TEUA DEDICACIÓ!!

Hui ens acomiadem d'un mestre que ha estat des de que es va obrir el col·legi amb nosaltres. Ha sigut Cap d'Estudis durant 10 anys i ha exercit altres càrrecs de coordinació fins a l'últim dia. Després d'una vida dedicada a la docència és l'hora de una merescuda jubilació. 
Els teus alumnes de sempre i especialment els d'enguany de 4t A, els teus companys d'ara i de sempre i la Comunitat Educativa en general del Col·legi vol desitjar-te tot el millor. 
Gràcies Pedro! Mai t'oblidarem!




divendres, 20 de novembre del 2015

PROGRAMA GRATUÏTAT DE LLIBRES DE TEXT CURS 2015/16

Vos deixem ací la informació rebuda de l'Ajuntament relacionada amb el programa XarxaLlibres. També podeu trobar tota la informació fent click ací.

 DESCRIPCIÓN
XarxaLlibres es un programa de gratuidad de libros de texto dirigido a la creación de un banco de libros y otros materiales para el alumnado de Educación Especial, Primaria, Secundaria Obligatoria y Formación Profesional Básica en los centros docentes públicos y privados concertados de la Comunidad Valenciana.

XarxaLlibres es un programa cofinanciado en partes iguales por la Generalitat Valenciana, las diputaciones y los ayuntamientos.
DIRIGIDO A
Familias que tengan niños/as empadronados en Benidorm matriculados en un centro educativo local sostenido con fondos públicos cursando estudios de Educación Especial, Primaria, Secundaria Obligatoria y Formación Profesional Básica en el curso 2015/2016.
CUANTÍA
La cuantía individual por alumno/a que participe en el programa para la gratuidad de libros de texto y material curricular de los ayuntamientos o entidades locales menores que se acogen a esta convocatoria será como máximo de 200 euros que se abonará en dos fases.

- Primera :La cantidad de hasta 100 euros por alumno/a, después de haber presentado las facturas o justificantes por importe igual o superior a dicha cantidad. En caso de que el importe justificado sea inferior, se abonará el importe de la factura.

- Segunda : La cantidad restante, hasta completar el importe de las facturas presentadas y hasta un máximo de 200 euros de la ayuda total, siempre que al finalizar el curso escolar se realice, de conformidad, la entrega de los libros de texto y material curricular.

El importe final a percibir sólo será de 200 euros cuando el importe justificado sea igual o superior a 200 euros. Si fuera inferior, la ayuda total se corresponderá con el importe justificado.
REQUISITOS
- Que el alumno/a esté empadronado en Benidorm antes del día 28 de octubre de 2015 y seguir los estudios indicados.

- Solicitarlo en el plazo establecido con la documentación requerida.

La presentación de la solicitud implicará que los datos declarados por el/la solicitante son veraces, que se compromete a conservar los libros de texto y material recibidos en buen estado, y a devolverlos al fondo solidario de libros de texto al finalizar el curso 2015/16.
PLAZO Y HORARIO
El plazo de presentación de la solicitud será del 1 al 28 de diciembre de 2015, en horario de 9:00 a 14:00 horas. Es conveniente presentar la solicitud por duplicado.



LUGAR PRESENTACIÓN
Las solicitudes deben presentarse en:

- LAS EXTENSIONES ADMINISTRATIVAS DEL AYUNTAMIENTO.

*ALFREDO CORRAL-MARAVALL-PLAZA DE ESPAÑA: C/ Limones, 24 acc (Teléf. 96 680 56 00) *LA CALA: C/ Juan Antonio Baldoví, 2 (Teléf. 96 586 30 05 ) *FOIETES-COLONIA MADRID: Avda. Beniardà, 61 (Teléf. 96 680 94 24) *ELS TOLLS-SALT DE L’AIGUA: Avda. Andalucía, 9 (Teléf. 96 680 98 32) *RACÓ DE L’OIX: Avda. Juan Fuster Zaragoza, 1 acc (Teléf. 96 680 97 15)

- AYUNTAMIENTO DE BENIDORM, Plaza SSMM Los Reyes de España, 1; planta baja.
Los lunes, martes y miércoles las gestiones se podrán realizar con mayor rapidez.
SOLICITUD



Se rellenará (una por cada alumno/a) cumplimentando el formulario que estará disponible en la página web de la Conselleria de Educación.



A)Preferentemente cumplimentando el formulario electrónico disponible en xarxallibres.edu.gva.es. Esta opción agiliza los trámites. En el Ayuntamiento de Benidorm se habilitará una sala de ordenadores para poder cumplimentar la solicitud, con ayuda técnica.

B) Cumplimentando a mano el formulario descargable desde xarxallibres.edu.gva.es.

C) Cumplimentando el formulario impreso que aporta el ayuntamiento.

Para los casos A y B se imprime el formulario, se firma y se presenta en las oficinas municipales ya indicadas, junto al original, duplicado o copia compulsada de la factura o facturas de la compra de los libros o el justificante del AMPA.

DOCUMENTA-CIÓN
- Solicitud debidamente cumplimentada por duplicado en la cual deberán figurar de forma imprescindible los datos: el código de centro y NIA del alumno/a. El NIA es el Número de Identificación del Alumno. El centro facilitará el NIA y el código de centro.

- Factura o facturas de la compra de los libros que deberán contener NIF/CIF del proveedor, fecha, dirección y un listado nominal de los productos adquiridos con el precio. Así mismo deberá constar en la factura el nombre y apellidos del alumno/a.

Si los libros se han adquirido mediante el AMPA o una empresa distribuidora, se deberá solicitar al AMPA un documento justificativo individualizado con las datos del alumno/a, el importe, relación de libros adquiridos y datos de la factura global en la que están incluidos.

- Fotocopia de la parte identificativa de la cuenta bancaria en la que se desee recibir el ingreso de la ayuda (IBAN).
SOBRE MATERIAL CURRICULAR
No se considera material curricular: Atlas, diccionarios, libros de lectura, ordenadores, tablas táctiles, sillas ergonómicas, mochilas, lápices, compases, cuadernos, material deportivo, etc.

se considera material curricular: Aquel que tiene carácter complementario a los libros de texto y se requiere para el desarrollo de las actividades del currículum. Excepcionalmente, en esta convocatoria, se considerará material curricular los cuadernos del alumno/a asociados al libro de texto.

En el caso de libros de texto digitales susceptibles de ser reutilizados, se deberá consultar con el departamento de Educación.
INFORMACIÓN
Departamento municipal de Educación. Telf. 96 681 54 71

dimecres, 18 de novembre del 2015

DESDEJUNI SALUDABLE A INFANTIL

Hui l'alumnat d'Infantil ha disfrutat d'una sessió d'animació gràcies a l'empresa de menjador de l'escola, CAPS. Baix el nom de "Desdejuni Saludable" i amb diferents jocs i personatges, els han orientat sobre com ha de ser un bon desdejuni. A més, d'aprendre, s'ho han passat molt bé!
Ací podeu veure dos vídeos i algunes imatges de la sessió.














dimarts, 17 de novembre del 2015

BERENAR DE LA TARDOR A INFANTIL

Esta vesprada els xiquets i xiquetes d'Infantil han disfrutat d'un deliciós berenar amb fruits típics de la tardor: mangranes, raïm, pomes, mandarines i frutis secs com ametles, nous, avellanes o castanyes.
Primer han triat el que volien i després s'ho han menjat al pati.
Ací podeu veure algunes imatges.

















ESTA SETMANA, A LA RÀDIO DEL COLE... ANTONIO ESPIGARES (ACTOR)

Esta setmana, els alumnes d'Infantil 4 anys B entrevistaran en la Ràdio del col·legi a l'actor Antonio Espigares. Si voleu conèixer més coses d'aquest actor, podeu visitar la seua web clickant ací.

divendres, 13 de novembre del 2015

PREGÓ DE FESTES 2015 I COPLETES

La vesprada del divendres 6 van celebrar al col.legi les festes patronals. Ací podeu veure el pregó de festes i les copletes interpretades de forma magistrals per alguns alumnes de 6è.

ESTA SETMANA A LA RÀDIO DEL COLE... RAQUEL SUÁREZ PEDROSA (ATLETA)

El divendres 13 de novembre, els alumnes de 5é A entrevistaran a la ràdio del col·legi a l'atleta Raquel Suárez Pedrosa.

dimecres, 4 de novembre del 2015

FESTES PATRONALS DE BENIDORM

Vos recordem que amb motiu de les Festes Patronals de Benidorm, els dies 9, 10 i 11 de novembre són dies no lectius, i que tornarem a les classes el dijous dia 12. 
També per este motiu, en el centre hem dut a terme diferents activitats, que culminaran el divendres 6 de novembre amb el Pregó, “Les Copletes” i una gran desfilada pel pati del col·legi en què participaran les Penyes següents:

Inf. 3 A: Penya Els Camions
Inf. 3 B: Penya Els Els Elefants
Inf. 4 A: Penya Les Marietes
Inf. 4 B: Penya Els Dàlmates
Inf. 5 A: Penya Els Caragols
Inf. 5 B: Penya Els Peixos
1º A: Penya Els Esquirols
1º B: Penya Els Pirates
2º A: Penya La Repera
2º B: Penya Els Gegants
3º A: Penya L'Alficós
3º B: Penya Les Llepolies
4º A: Penya Els Minions
4º B: Penya Els Campions
5º A: Penya Xarradors Forever
5º B: Penya Els Zombies
6º A: Penya Els Xaxipistaxis
6º B: Penya Els Burlats
Bones Festes!!

dimarts, 3 de novembre del 2015

GRUPS INTERACTIUS A 3r B

La realització de Grups Interactius al nostre centre enguany està sent molt animada. Ací podeu veure un video de l'activitat preparada en l'aula de 3r B la setmana passada.

ESTA SETMANA, A LA RÀDIO DEL COLE... FRANCIS DE LA ROSA (INTERIORISTA)

Esta setmana, els alumnes de 6é B entrevistaran a la Ràdio del col·legi a l'interiorista i decorador Francis de la Rosa. Si voleu conèixer millor al nostre invitat podeu clickar ací.

dilluns, 2 de novembre del 2015

ASSEMBLEA GENERAL INFORMATIVA "JORNADA CONTÍNUA"

La Junta Directiva de l'AMPA i la Direcció del Centre els convoquem a una reunió informativa en què es presentarà el Projecte de Jornada Contínua elaborat per al nostre col·legi. En ella podran plantejar totes les qüestions i resoldre tots els dubtes respecte d'això.

DIA: 4 DE NOVEMBRE
HORA: 15'10 h.
LLOC: AULA D'USOS MÚLTIPLES.

ELS ESPEREM!!