dijous, 29 d’octubre del 2015

NOU BLOC PER A LA BIBLIOTECA DEL COL·LEGI

Una de les moltes novetats que enguany hem posat en funcionament, relacionades amb la Biblioteca del nostre col·legi és la creació d'un bloc on podreu trobar més informació i notícies del Projecte de Biblioteca Escolar de El Murtal, baix el lema "Que la llum dels llibres no s'apague mai". A la secció de Blocs trobareu l'enllaç, i tembé podeu veure'l fent click ací.

2n A: POEMA DE HALLOWEEN


La classe de 2n A hem preparat un poema per a Halloween, el poema de "La Bruixa Pudenta", una adaptació del poema de Maria Dolors Pellicer.
Esperem que vos agrade!!

dimecres, 28 d’octubre del 2015

GRUPS INTERACTIUS A 2n A

La vesprada del dimarts 27, la classe de segon A van fer grups interactius a la classe. Van vindre set mares i van fer quatre activitats de l'àrea de matemàtiques i tres de llengua, els xiquets van treballar molt i les mares van dinamitzar molt bé les activitats. Volem agraïr la col·laboració a les mares voluntàries.
Ací teniu algunes imatges que reflecteixen el clima d'aprenentatge compartit entre adults i xiquets.








dimarts, 27 d’octubre del 2015

ESTA SETMANA, A LA RÀDIO DEL COLE... CAYETANA CABEZAS (ACTRIU)

El divendres 30 d'octubre, els alumnes de 6é A entrevistaran a la nostra Ràdio a l'actriu Cayetana Cabezas. Si voleu conéixer millor qui és esta actriu i els seus treballs podeu visitar la seua pàgina web ací.

divendres, 23 d’octubre del 2015

EL MERCAT ESCOLAR, NOU PROJECTE AL COL·LEGI

Esta setmana hem inaugurat el Mercat del Col·legi. Es tracta d'un projecte per a treballar diferents continguts de manera més competencial, relacionats amb qualsevol àrea del currículum: matemàtiques, valencià, anglès, ciències, etc...
Des de ja, totes les classes poden passar pel Mercat en xicotet grup i fer algunes de les activitats proposades.
Ací teniu algunes imatges del Mercat.






dimarts, 20 d’octubre del 2015

COMUNITATS D'APRENENTATGE. QUÈ SÓN?

Ací teniu un vídeo on s'explica, de manera molt resumida, el Projecte "Comunitats d'Aprenentatge", sobre el qual estem treballant al nostre col·legi des de fa alguns anys. El camí està iniciat, hem de seguir caminant...

dilluns, 19 d’octubre del 2015

ESTA SETMANA, A LA RÀDIO DEL COLE... DAVID ORDINAS (ACTOR I CANTANT)

El pròxim divendres, 23 d'octubre, els alumnes de 5é B entrevistaran a la Ràdio del col·legi al popular actor i cantant David Ordinas.

dijous, 15 d’octubre del 2015

ART A INFANTIL 4 ANYS

Els xiquets i xiquetes de 4 anys han començat a treballar el projecte de Joan Miró, on podran gaudir de les seues obres de pintura i escultura.
Els alumnes, entusiasmats, ja han fet algunes produccions artístiques com aquestes que podeu veure ací.
Són uns artistes!!






dimecres, 14 d’octubre del 2015

POESIA DE LA CLASSE DE 2n A

La classe de 2n A hem treballat durant dues setmanes una poesia de Benidorm, la nostra localitat. Tots els dies a l'agenda escriviem una o dos liníes d'aquesta poesia i anavem recitant-la i aprenent-la, fins que tots els xiquets la recitent de memoria sense quasí esforç.
Esperem que gaudiu d'ella.
LA CLASSE DE 2N A

dimarts, 13 d’octubre del 2015

ESTA SETMANA, A LA RÀDIO DEL COLE... AZUCENA ALONSO (ACTRIU)

El divendres 16 d'octubre, els alumnes de 4t A entrevistaran a l'actriu Azucena Alonso a la nostra Ràdio.
Si voleu conéixer millor a Azucena, podeu visitar el seu lloc web ací.

dimecres, 7 d’octubre del 2015

9 D'OCTUBRE. DIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA

A totes les aules del centre estem treballant durant esta setmana la festa del 9 d'octubre. En els diferents nivells, hem pogut aprendre sobre aspectes com el símbols de la Comunitat, la seua història, Jaume I o Els Furs. També durant esta setmana està sonant a les hores d'entrada i eixida la cançó "Parla Valencià" de Dani Miquel. A més, hem llegit "La llegenda de la mocadorà" i un auca sobre la vida de Jaume I. 
Feliç 9 d'octubre!! Ens vorem el dimarts 13!!

divendres, 2 d’octubre del 2015

MÚSICA EN VALENCIÀ PEL 9 D'OCTUBRE. CANÇÓ DE DANI MIQUEL. PARLA VALENCIÀ.

La pròxima festivitat que anem a celebrar a la nostra escola és el 9 d’octubre, dia de la Comunitat Valenciana, festa de la nostra terra, de la nostra llengua, de les nostres tradicions i de la nostra cultura i història. 
Per això hem decidit que sone una cançó molt animosa i reivindicativa que per una part insta per taral·lejar-la i per altra banda a la nostra reflexió.
La cançó és escrita i cantada per Dani Miquel, un cantautor valencià que ell mateixa es considera un alquimista de la música. Sap tocar instruments de la nostra terra, la dolçaina o la xirimita, la viola de roda...
S'ha consolidat com un artista contundent, un fenomen musical, també un showman. Ara pot encantar-te amb un embarbussament o un joc, a més de cantar-te una cançó o et fa moure els peus com el flautista d'Hamelin. Les lletres de les cançons, moltes d'inspiració popular, i moltes de caràcter més personal, respiren la màgia natural del rondallaire i el rodamón. Les trobem amb els seus llibres amb CD de “MUSIQUERES”
Dani Miquel ha sabut crear una imatge, una icona. La barbeta de xai, les ulleres de pasta, les patilles llargues, la boina i la roba acolorida...Una persona que triomfa cantant en valencià i aconsegueix dissipar les fronteres ideològiques dels meus i dels teus. Un infant que juga, llig, viu i somia en valencià, serà un adult que estimarà el valor de continuar vivint en valencià. D'igual manera, un infant que canta i escolta música en valencià, serà un jove i un adult que també la cantarà i l'escoltarà.
Vos recomanem, que mireu el següents vídeos: el conte cantat de “La princesa ratolina” de Dani Miquel. I el Poema al sol i la lluna, de Dani Miquel i Aitana Bernabé
Ací podeu vore'ls.


INAUGURACIÓ DE LA BIBLIOTECA DEL COL·LEGI

La Biblioteca del col·legi s'inaugura, després d'alguns mesos de reformes.Vos invitem a veure les reformes que hem fet. Vos esperem perque volem contar-vos moltes coses sobre les activitats que es realitzaran aquest curs, els horaris en que estarà oberta i totes les novetats que tindrem aquest curs. 



DIMARTS 6 D'OCTUBRE: INAUGURACIÓ BIBLIOTECA PER A PRIMÀRIA

DIMECRES 7 D'OCTUBRE: INAUGURACIÓ BIBLIOTECA PER A INFANTIL I PER A LES FAMÍLIES

 VOS ESPEREM A TOTS!!!!!!