dilluns, 28 de setembre del 2015

VÍDEO DELS ALUMNES DE 5éB PER A LES MARES I PARES

Els alumnes de 5é B van preparar un video per a la reunió de pares i mares de principi de curs. Així van poder explicar als seus pares els assumptes més importants i van aconseguir una reunió diferent. Enhorabona per la idea.

divendres, 25 de setembre del 2015

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR - SECTOR ALUMNAT

El dia 25 de setembre vam celebrar les eleccions per a triar als representants de l'alumnat al Consell Escolar del centre. Tenien dret a vot els 94 alumnes de 5é i 6é de Primària i havien de decidir-se entre nou candidats. La campanya electoral va ser curta i la jornada electoral va transcórrer sense incidències. La mesa electoral estava formada per l'alumna més jove i la més major del cicle: Karina Curceanu i Arianne Miyares.
Finalment, els guanyadors van ser:
1º-Kiko Ivorra, amb 44 vots.
2º-Vicent Giménez, amb 29 vots.
3º-Marco Naranjo, amb 28 vots.
Ací teniu algunes imatges dels moments de les votacions. 









dijous, 24 de setembre del 2015

CÓM AJUDAR ALS NOSTRES FILLS: COACHING PER A PARES I MARES

El passat 2 de setembre ens va visitar a l'escola Valeria Aragón, profesional del Coaching, que ens va fer una interesant sessió als mestres de cóm detectar la desmotivació en l'alumnat i cóm intentar superar-la.
Ací vos deixem l'enllaç a la seua pàgina web "PEQUEÑOS PENSADORES" on podeu trobar un muntó d'informació, idees i contactar amb ella, per si és del vostre interés.

dimarts, 22 de setembre del 2015

REUNIÓ INFORMATIVA DE MENJADOR ESCOLAR

Tot l'alumnat que vaja a quedar-se a partir d'octubre i encara no haja presentat la inscripció ha de presentar-la durant esta setmana. Les inscripcions han d'entregar-se en Secretaria en horari de 9 a 10 del matí. Aquells que ja s'estan quedant en setembre no és necessari que tornen a inscriure's.

Amb tal d'informar-lis de primera mà de tot el relatiu al menjador escolar i per a resoldre dubtes que puguen sorgir, especialment entre els familiars de l'alumnat nou del centre, els convoquem a una reunió que tindrà lloc el dijous, 24 de setembre, a les 9’10 en el menjador del centre.






dilluns, 21 de setembre del 2015

SAVE THE CHILDREN NOS ENVÍA UN CERTIFICADO POR NUESTRA PARTICIPACIÓN EN EL CURSO PASADO DE LOS “MARCAPÁGINAS SOLIDARIOS POR LOS NIÑOS DE MALI”

Los chavales de RELI del cole participamos en la campaña solidaria para ayudar a los niños de Mali, “Marcapáginas solidarios”
Hicimos verdaderas obras de arte, como las que os mostramos en la foto, que después vendimos a nuestros conocidos
El dinero que se recaudó se envió a Save The Children y ellos nos han querido agradecer nuestra participación enviándonos un Diploma y una carta.




divendres, 18 de setembre del 2015

LA MULTICULTURALITAT ENS ENRIQUEIX

El curs 2015/16 al nostre col·legi va a estar dedicat a la multiculturalitat, com a projecte de centre. Es tracta de vincular d'alguna manera totes les activitats que fem al llarg del curs a un tema determinat cada any. La presència de més de vint nacionalitats diferents entre la comunitat educativa del nostre centre ha sigut un factor determinant a l'hora de triar aquest tema. A més, la necesitat de millorar la convivència en una societat cada dia més global fa que siga un tema esencial en qualsevol tasca educativa. Per últim, es necessari veure la diversitat cultural com a una oportunitat d'enriquiment per a totes les persones que conviuen al centre, utilitzant aquest fet com una ferramenta de millora dels nostres aprenentatges a tots els nivells.

Els objectius del Projecte es poden resumir en quatre:
-Fer visible la diversitat cultural existent entre la comunitat educativa del nostre centre
-Contribuir a un millor coneixement de diferents aspectes culturals dels països d'origen de l'alumnat del centre
-Establir relacions directes entre el tema del projecte i les activitats de les àrees del currículo.
-Contribuir a la millora de la convivència al centre entre tots els sectors de la comunitat educativa.

Aquests objectius seran el punt de partida per a la realització de moltes activitats, dirigides tant a alumnat com a pares i mares, de les quals tindreu notícies.
Estem segurs que el 2015/16 serà un curs molt enriquidor.

dijous, 17 de setembre del 2015

IMPORTÀNCIA DEL SENTIT DE L'HUMOR EN L'EDUCACIÓ

Ací vos deixem un vídeo d'una ponència del periodista Carles Capdevila, sobre l'educació dels nostres fills i la importància del sentit de l'humor. Si teniu 20 minuts, no deixeu de veure-la... Genial!

dimarts, 15 de setembre del 2015

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS DE L'AMPA 2015/16

L'Associació de Mares i Pares de El Murtal ha preparat un bon nombre d'activitats extraescolars per a l'alumnat del nostre centre, que es faran en horari de migdia o de vesprada a l'acabament de les classes. Les activitats oferides són: dibuix i pintura, ball, càlcul mental, club dels deures, escacs, taller emocional, hapkydo, taekwondo i "play english". Aquells interessats poden passar pel despatx de l'AMPA en horari de 9 a 9'30.

dijous, 10 de setembre del 2015

BENVINGUDA DELS ALUMNES D'INFANTIL 4 ANYS A

Els alumnes d'infantil 4 anys A han rebut la benvinguda al nou curs d'una manera molt especial. Ací podeu veure algunes imatges de com han possat amb complements davant del "photocall".















dimecres, 9 de setembre del 2015

BENVINGUTS AL CURS 2015/16

El Claustre de Mestres del CEIP El Murtal vos dona la benvinguda amb els millors desitjos per al curs que ara comencem. Benvinguts! Passeu, passeu...

dimarts, 8 de setembre del 2015

PUNTUACIÓ AJUDES MENJADOR

Aquells que tinguen 15, 16, 17 o 18 punts, seran beneficiaris del 70% de l'Ajuda de menjador escolar.
Aquells que tinguen 19 o 20 punts, seran beneficiaris del 100% de l'Ajuda.
Les ajudes enguany van de setembre a juny.

Més informació a la Secretaria del centre.

dijous, 3 de setembre del 2015

AJUDES MENJADOR ESCOLAR CURS 2015/16

Ja s'han publicat els llistats provisionals d'Ajudes de Menjador per al present curs. Als llistats podreu consultar la puntuació obtinguda i, en cas de voler reclamar, tindreu de termini fins al 15 de setembre.
Com a novetat, enguany les ajudes es poden disfrutar des de setembre. Per tant, tots aquells que vullguen que els seus fills es queden al menjador des del dia 10, han de passar per Secretaria durant esta setmana.