dimecres, 27 de maig del 2015

NOTÍCIA RÀDIO SOLIDÀRIA AMIGA



Aquesta setmana a Ràdio Solidària Amiga Online tenim com a convidat a: Antonio Albella- actor, component  del grup “Locomia”

VISITES AL PARC DE TRÀNSIT

Ací teniu un reportatge fotogràfic de les visites que els alumnes de segon i tercer cicle han fet al Parc Municipal de Trànsit.











 

APRENDRE JUGANT I JUGAR APRENENT

dimarts, 26 de maig del 2015

HISTÒRIA TEATRALITZADA. EDAT MITJANA

Els alumnes de 5é A ens expliquen a la seua manera la història de l'Edat Mitjana a la Península Ibèrica.




Continuem intentant cumplir el nostre lema:

APRENDRE JUGANT I JUGAR APRENENT

 

dilluns, 25 de maig del 2015

CAMPIONAT D'ESCACS

El pròxim diumenge hi ha un campionat d'escacs escolar a Alacant.


TEATRE LA VERDADERA HISTORIA DE CAPERUCITA



El dimecres 20 de maig va ser l'estrena mundial de La verdadera historia de Caperucita, protagonitzada pels alumnes de quart A i B. Va ser un gran èxit de públic i crítica.


divendres, 22 de maig del 2015

ACTIVITAT PIRATA

Aquesta setmana la classe de 1r A hem estrenat l’obra teatral “El pirata Barbanegra i la pirata Pataxula”, ha sigut tot un èxit. El dimarts vam estrenar aquesta obra a l’escola del costat, CEIP la Cala, per a xiquets i xiquetes d’ Infantil del CEIP Vasco Nuñez de Balboa, que es van desplaçar del seu cole per vore'ns i el dijous vam actuar altra vegada en CEIP La Cala per als xiquets/es d’ infantil i primer cicle d’aquest cole.

Els xiquets vam fer una representació espectacularment bé, especialment els dos actors principals. Per això, membres de l’ajuntament que van vindre a vore’ns ens van donar l’ ENHORABONA.

La professora Pilar G, també dona l’enhorabona als xiquets de la classe ja que representent molt bé i han fet un gran esforç. 


ENHORABONA XIQUETS!!!




dijous, 21 de maig del 2015

EXHIBICIÓ DE TROMPES

El dimarts el campió mundial de trompes va fer una exhibició a l'hora del pati.

dimecres, 20 de maig del 2015

GUANYADORES DELS PREMIS DEL CONCURS DE DIBUIX LA BARQUETA

Tots els anys els alumnes de Religió Catòlica del Ceip el Murtal participen en el concurs en honor a la “Verge del sofratge” amb la seua profe: Mada.

Aquest curs les guanyadores han sigut: Cristina Labrador, Mireia Moreno de 2on A les dues i Paloma Pascual de tercer A.






ENTREVISTA A ÁNGELA BUSTAMANTE

Todos los años Radio Solidaria Amiga Online hace un programa desde los estudios de ONDA BENIDORM. Una selección de niños de Radio Solidaria Amiga entrevistan en directo en el estudio de ONDA BENIDORM a un personaje del mundo del deporte, de la gastronomía, de la canción...etc.

Todos los años Radio Solidaria Amiga Online hace un programa desde los estudios de ONDA BENIDORM. Una selección de niños de Radio Solidaria Amiga entrevistan en directo en el estudio de ONDA BENIDORM a un personaje del mundo del deporte, de la gastronomía, de la canción...etc.

En esta ocasión han entrevistado a: ÁNGELA BUSTAMANTE SERRA – CAMPEONA DE TAEKWONDO.

Con un currículo impresionante ÁNGELA BUSTAMANTE SERRA, contestó con su simpatía a todas las preguntas que nuestros reporteros le hicieron, Martín, Marta, Naiara, José, Óscar, Elena y Sira.

En el control de ONDA BENIDORM estuvieron:Toni Fuster y Juanjo Vidal a los que queremos dar las gracias por todo
Y en la dirección del programa: Mada directora de Radio Solidaria Amiga Online.

Fue una gran entrevista en la que ÁNGELA BUSTAMANTE SERRA– enseñó a los niños muchas cosas sobre el taekwondo y lo humilde que es una campeona como ella.


dimarts, 19 de maig del 2015

ESPOSICIÓ DE PINTURA

El passat divendres es va inaugurar al hall d'Infantil una exposició de pintures fetes pels nostres alumnes baix la direcció de la seua professora d'activitats extraescolars, GEMMA LLINARES. 


A l'acte van assistir molts pares i mares d'alumnes, membres de l'AMPA (organitzadora de l'acte), l'equip directiu i alguns mestres. El director del cole i la vicepresidenta de l'AMPA van ser els encarregats del lliurament de diplomes als alumnes, que també van rebre un premi de la seua profe.



Després, tots els assistents van gaudir d'un berenar gràcies a la col·laboració dels pares.



L'exposició romandrà oberta al públic fins al pròxim divendres 29 de maig.







dilluns, 18 de maig del 2015

NOTÍCIA RÀDIO SOLIDÀRIA AMIGA

Aquesta setmana a Ràdio Solidària Amiga entrevistem a:

1) VIVI LIN, monologuista i actriu.

2) LUCÍA ÁLVAREZ, actriu.

Podeu escoltar-nos a: madagali.com




dissabte, 16 de maig del 2015

ESCOLA DE MARES

El dilluns comença, organitzada per l'AMPA, l'escola de mares  amb tres noves xarrades/taller.

La primera, "El paraíso del cuento", serà el dilluns 18, a càrrec de la "conteterapeuta" MÍRIAM DÍEZ VEZA, que ens donarà pautes a seguir per a l'educació dels nostres fills a través dels contes.

El dijous 21 torna ESTER PASTOR, responsable del departament de salut de la Creu Roja de Benidorm, per a continuar i ampliar la xarrada de primers auxilis que es va fer el segon trimestre.

El dilluns 25 Mª JOSÉ GARCÍA, agent d'igualtat d'Infodona Benidorm, ens donarà diverses pautes a seguir per a educar en la igualtat.

 NO VOS HO PERDEU!

divendres, 15 de maig del 2015

DOS CAMPIONS DE TAEKWONDO

Dos alumnes de cinqué A del nostre col·legi han obingut excel·lents resultats en el campionat local de Taekwondo. MÍCHEL VERDÚ va ser primer en combat i tercer en salts, i JAVIER RODRÍGUEZ va ser primer en salts i tercer en combat.

A la foto de baix està Míchel al pòdium rebent els seus premis.


En aquest video podeu vore a Javier i el seu company VÍCTOR GARCIA explicant en què consisteix aquest esport, i a Javier fent un tul.




ENHORABONA A AQUESTS FENOMENALS ESPORTISTES!

dijous, 14 de maig del 2015

MÚSICA CONTRA EL FRACÀS ESCOLAR

Els alumnes de sisé han participat en un projecte anomenat "la música contra el fracàs escolar" tocant conjuntament amb alumnes del CEIP La Cala, el VASCO i alumnes de 4t de l'ESO de l'IES Mediterrània.




dimecres, 13 de maig del 2015

PRIMAVERA MURTALERA

Els xiquets del primer cicle hem fet diferents activitats en l’àrea de plàstica per decorar el corredor. Les classes de primer hem decorat el suro amb unes papallones molt boniques. Els xiquets han fet un “collage “ amb paper de revistes, el trencaven en troços menuts per després pegar-los. Hem posat totes les papallones juntes amb el lema “La primavera la sang altera”.




I les classes de segon han pintat diferents dibuixos de la primavera, flors, papallones, pardalets, peixos per després pegar-los i fer un gran mural primaveral.





I els alumnes de quart han fet aquests poemes tan bonics.




La veritat és que ha donat un toc molt alegre al nostre corredor de l’escola.

dimarts, 12 de maig del 2015

NOTÍCIA RÀDIO SOLIDÀRIA AMIGA

Aquesta setmana Ràdio Solidària farà dues entrevistes:

1) A ALEJANDRO VALENCIANO, actor.

2) A pares d'alumnes amb la professió de Policia Nacional, Local, Guardia Civil...


dilluns, 11 de maig del 2015

KANDINSKY ABSTRACT ART

3rd A and B grade are working on Kandinsky painter. Wassily Kandinsky was born in Moscow, Russia. He was a child who loved the music and learned to play the piano. Kandinsky’s artwork is called abstract. We are working with two paintings “Color Study. Squares with Concentric Circles” 1913 and “Composition VIII” 1923.