dijous, 16 d’abril del 2015

TROBADA D'ESCOLES EN VALENCIÀ

TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIÀ DE LA MARINA BAIXA
TÀRBENA,18 D’ABRIL DE 2015

Estimats pares i mares de CEIP “EL MURTAL”:

La present és per recordar-vos de la propera Trobada d’ Escoles en Valencià que se celebrarà aquest dissabte 18 d’ abril a Tàrbena.

A les 11'30 del mati començarà la Cercavila a l’entrada del poble fins a la plaça del poble, on estaran el tallers que començaran a les 12'00. El nostre Centre participarà d’aquesta festa amb un taller molt animat. Per això esperem trobar-vos gaudint d’aquestes activitats.
Per la vesprada serà la entrega dels guardons dels Premis Sambori, on el nostre centre rebrà dos dels premis d'enguany:
  • La classe d'Infantil de 3 anys A ha guanyat el premi Sambori en la seua fase comarcal, amb el conte titulat "La Marieta i l'Apiretal".
  • L'alumna Paola Ruíz Domínguez, de la classe de 2n A, ha obtingut el premi en la categoria especial, amb el seu conte titulat "La princesa i la granota".

Com tots els anys, l’Ajuntament de Benidorm posarà transport col·lectiu per a les famílies que vulguen assistir-hi sense usar cotxe particular. Per això, es comptarà amb dos autocars de l'empresa Llorente Bus SL per realitzar el servei.

L'autocar A eixirà del CEIP El Murtal (DEL NOSTRE COL·LEGI) a les 10:42 h., passant per davant del Còrner (Av. Jaime I) a les 10:47 i pararà davant la Delegació d'Hisenda (Av. Beniardà), a les 10:50 h.

L'autocar B eixirà del CEIP Serra Gelada a les 10:40 h., passant pel Mercaloix (Av. Severo Ochoa) a les 10:44 h., pel Belroy (Av. Mediterráneo) a les 10:46 h., per davant de Clínica (Av. Alfonso Puchades) a les 10:48 h. i pararà davant la Delegació d'Hisenda (Av.Beniardà), a les 10:50 h.

Si el nombre d'usuaris del transport fóra xicotet, tot el públic a transportar serà traslladat en un únic autocar.
Tornada de Tàrbena 20:15 hores (Hora d’eixida des de Tàrbena)

Vos esperem a tots el dissabte!!


Els professors del CEIP “EL MURTAL”