dijous, 30 d’octubre del 2014

CAMPANYA RECOLLIDA ROBA USADA

Vos recordem que el pròxim dimarts 4 finalitza el termini per a portar roba usada, calçat, mantes i productes tèxtils tan de xiquet com d'adult, dins de la campanya que porta a terme la fundació GLORR, segons la informació que vos vam donar fa unes setmanes.

GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ.

dimecres, 29 d’octubre del 2014

VISITA CREU ROJA

Els alumnes de sisé van assistir el passat dijous 23 al curs de primers auxilis que la Creu Roja imparteix al nostre col·legi. 

El curs està dividit en tres sessions. En  la primera d'elles, els alumnes van començar amb una part teòrica de maniobres de reanimació i conducta PAS (protegir, avisar, socórrer). Després, en grups, van poder practicar la reanimació cardiopulmonar (R.C.P.) i, al finalitzar, van pujar a una ambulància.

S'ho van passar molt bé complint la dita: APRENDRE DIVERTINT-SE I DIVERTIR-SE APRENENT.










dimarts, 28 d’octubre del 2014

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Els informem que el pròxim 27 de novembre del 2014 se celebraran eleccions al Consell Escolar del centre, en les que poden participar tots els pares i mares de l'alumnat del col·legi, o els seus tutors legals.

El cens electoral està penjat en el tauler d'anuncis de secretaria. És convenient que comproven si estan inclosos en tal cens, condició indispensable per a poder votar. Si no és així, poden presentar la seua reclamació en secretaria.

Així mateix els recordem que tots els pares, mares o tutors legals de l'alumnat poden presentar-se com a candidats del sector de pares al Consell Escolar. Per a això han de presentar la seua candidatura abans del 16 de novembre davant de la Junta Electoral del centre, que supervisarà tot el procés, atendrà les seues reclamacions si n'hi haguera i resoldrà els seus dubtes. Poden demanar la seua sol·licitud de candidatura en Direcció.

El Consell Escolar del centre és l'òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el govern dels centres. En ell estem representats professorat, pares, alumnes, personal no docent i Ajuntament.


Animem, per tant, que aprofiten esta oportunitat de participar més directament en la vida del centre, presentant les seues candidatures.

dilluns, 27 d’octubre del 2014

JOAN MIRÓ A PRIMER

Els alumnes de primer A i B estem treballant al pintor català Joan Miró a l'àrea de Plàstica.

És un pintor que ens ha agradat molt treballar perquè pinta d'una forma molt abstracta i surrealista, com ens agrada dibuixar a nosaltres.

Hem intentat realitzar algunes rèpliques de les seues obres i altres dibuixos són inspiració nostra, intentant que en totes les nostres obres aparegueren símbols que identificaren a Joan Miró: les estreles, la mitja lluna, el sol roig, els punts negres i els insectes o les plantes.


ESPEREM QUE AQUESTES OBRES VOS INSPIREN TANT COM A NOSALTRES. 






divendres, 24 d’octubre del 2014

REBUTS MENJADOR OCTUBRE

INFORMACIÓ DEL PAGAMENT DE MENJADOR

Els comuniquem que els rebuts del mes d'octubre encara no han pogut ser enviats per motius relacionats amb el programa informàtic que genera els mateixos. Per això, els rebuts seran carregats en els seus comptes durant la setmana que ve, abans que acabe el mes.
A partir del mes de novembre, els rebuts tornaran a ser passats durant els 10 primers dies de cada mes, com és habitual.

Preguem disculpen les molèsties que s'hagen pogut ocasionar.

L'equip de Menjador.

dijous, 23 d’octubre del 2014

GRUPS INTERACTIUS A 3r B

Ahir vam fer la primera sessió de grups interactius a la classe de 3r B.

Moltes gràcies als mestres, pares i mares que ens han ajudat en aquesta activitat tant interessant i motivadora.







dimarts, 21 d’octubre del 2014

FESTA DEL MENJADOR

El passat divendres es va celebrar al pati de Primària la festa de Benvinguda al curs 2014-2015 a càrrec de la nova empresa del menjador, "CAPS".

Tots els alumnes del menjador van poder gaudir de vàries activitats: pintacares, unflables, balls i jocs; totes elles organitzades i coordinades pels monitors de l'empresa.

Com podem veure en les imatges, tots van gaudir d'aquesta festa.








dilluns, 20 d’octubre del 2014

UN CAMIÓ A INFANTIL

Els xiquets d'Infantil de quatre anys estan estudiant "ELS MITJANS DE TRANSPORT". Per això, el passat divendres va visitar el col·legi un camió americà. 

Els xiquets i les mestres PURI i TRINI van pujar al camió, es van fer fotos i li van fer preguntes al camioner.

Va ser molt divertit i interessant!







dimecres, 15 d’octubre del 2014

GRUPS INTERACTIUS A 4t A

UNA ACTUACIÓ EDUCATIVA D'ÈXIT: ELS GRUPS INTERACTIUS

Un grup de mares voluntàries participa en una sessió de grups interactius a la classe de 4t A.

Mares i alumnes consideren molt positiva i enriquidora aquesta manera de treballar a l'aula.









dijous, 9 d’octubre del 2014

dimecres, 8 d’octubre del 2014

AJUDES MENJADOR

Ja ha eixit el llistat definitu d'ajudes del menjador. El podeu consultar al tauler d'anuncis.

CLASSES DE 45 MINUTS

Açò de les classes de 45 minuts està marejant-nos a tots.


divendres, 3 d’octubre del 2014

BIBLIOTECA ESCOLAR

Tots els dimecres, de 12:30 a 13:30 hores, la Biblioteca del cole estarà oberta per a préstec de llibres a alumnat i familiars. 

Vos animem a tots, alumnat i familiars, a fer ús d'aquest servici.

En el següent video podeu veure un avantatge del bon ús dels llibres.




Ja sabeu, si voleu renyar als vostres fills amb propietat, consulteu el diccionari.