dimarts, 28 d’octubre del 2014

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Els informem que el pròxim 27 de novembre del 2014 se celebraran eleccions al Consell Escolar del centre, en les que poden participar tots els pares i mares de l'alumnat del col·legi, o els seus tutors legals.

El cens electoral està penjat en el tauler d'anuncis de secretaria. És convenient que comproven si estan inclosos en tal cens, condició indispensable per a poder votar. Si no és així, poden presentar la seua reclamació en secretaria.

Així mateix els recordem que tots els pares, mares o tutors legals de l'alumnat poden presentar-se com a candidats del sector de pares al Consell Escolar. Per a això han de presentar la seua candidatura abans del 16 de novembre davant de la Junta Electoral del centre, que supervisarà tot el procés, atendrà les seues reclamacions si n'hi haguera i resoldrà els seus dubtes. Poden demanar la seua sol·licitud de candidatura en Direcció.

El Consell Escolar del centre és l'òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el govern dels centres. En ell estem representats professorat, pares, alumnes, personal no docent i Ajuntament.


Animem, per tant, que aprofiten esta oportunitat de participar més directament en la vida del centre, presentant les seues candidatures.